Annonser





Mer inspiration

Veckobrev

Föredrag

Produkter

Mötesplatsen

Sök i bloggen

onsdag 21 oktober 2009

Extra allt – är det service i mästarklass?


Är det att ge ”extra allt” som gör mästarklass? Extra allt kommer det att överträffa kundens förväntningar? Extra allt är det målet? Jag är övertygad, mitt svars är nej. För mycket kan var - för mycket!

Less is more. Mindre är mer. Visst är det så, eller? Ikväll har jag ätit en mycket god middag; laxcarpacio till förrätt, kronhjort med kantareller till huvudrätt, toppat med vanilj/kiwi sorbet, hallonsorbet, mörk choklad, maräng, stjärnfrukt, physalis… Låter kanske som en bra avslutning, men nej. För mycket, av allt! Ibland är det enkelhet, renhet och färre ingredienser som gör mästarklassen. Inte att lägga på allt. Hur ser det ut på andra områden i livet.

För mycket av det goda kan vara… alldeles, alldeles underbart. Eller inte!

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails